Heb je gisteren ook de Voice Kids gekeken? Naast dat het prachtig is om naar te luisteren waren er nog 2 dingen die ik prachtig vond om te zien.

Op de eerste plaatst vind ik het geweldig dat kinderen op die leeftijd al iets ontdekt hebben wat ze te bieden hebben aan de wereld.

Als je ergens talent voor hebt en je kunt dat delen met andere dan is dat een Godsgeschenk. Zeker als het puur is en vanuit je hart komt.

Niet omdat je gezien wilt worden of wilt scoren, maar omdat je wilt doen waar je van houdt.
Talent kan je vermenigvuldigen door het te delen.

Daarnaast was het opvallend wat coaching kan doen! Sommige talenten hadden grote stappen gemaakt en stonden in deze ronden echt als een huis.

Andere hadden wat kleinere stappen gemaakt, maar ze hadden duidelijk allemaal een stuk persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt.

Het merendeel kon niet door naar de finale. Ze hadden β€˜verloren’, maar was dat zo? De meeste gingen dankbaar naar huis. Dankbaar voor de ervaring om dit mee te mogen maken. En te leren van deze ervaring.

Hoe heerlijk is het als je mag werken aan je talent? Dat mag delen met de wereld? En je daarbij ook nog ondersteuning krijgt van andere en uitgedaagd wordt om de volgende stap te zetten?

Hoe mooi zou het zijn als deze werkwijze de standaard was op onze werkvloeren in Nederland? Als talent ontwikkeling geen uitzondering was maar de regel!

Zou jij op die manier met je collega’s of vrienden willen optrekken? Samen bouwen aan elkaars talenten? Het beste uit elkaar naar boven willen halen? Onderdeel willen zijn van een high performance team/ organisatie?

Als je daarmee aan de slag wilt; dan weet je me te vinden πŸ˜Š