Samen van A naar B

Met elkaar mooie prestaties neerzetten gaat (meestal) niet vanzelf. Hoe werk je samen? Hoe maak je maximaal gebruik van elkaars talenten? Welke doelen streef je na en hoe werk je daarnaar toe? Hoe bewaak je je ambities en hoe je valkuilen? Welke samenwerkingsafspraken heb je met elkaar?

Samenwerking vraagt aandacht, vertrouwen en in elkaar investeren.

Met het programma “Samen van A naar B” neem ik het team mee naar de volgende stap. Door aan te sluiten op wat er is, te zoeken naar wat nodig is en samen de weg te ontdekken om daar te komen.

Ik werk pragmatisch en zoek samen met het team naar de veranderhefbomen die voor hen werken. De basis training bestaat uit een intake, 4 sessies en een afsluitende meeting. Hiermee leggen we een basis waar het team zelfstandig mee verder kan.

Een succesgarantie afgeven is geen probleem. Niet alleen het team gaat het verschil merken maar ook de (interne) klanten.

Is jouw team toe aan de volgende stap? Heb je een team die een belangrijke prestatie neer moet zetten? En nieuwe leidinggevende? Zijn er veel veranderingen in de organisatie en/ of moet een team meer autonoom gaan functioneren? Dan is dit programma de kortste weg van A naar B.

Neem voor meer informatie contact op.

0611906827 / paul@toreveal.nl