relatie update

leestijd: 2 min.

Niet toe aan relatietherapie, maar willen jullie wel investeren in je relatie? Lees dan verder…

ALLES GING GOED TOTDAT…

Er was eens een hele stoere prins en een prachtige prinses. Ze beloofde om altijd voor elkaar te zorgen, door dik en dun, in moeilijke en makkelijke tijden.

Nadat ze besloten hadden hun leven met elkaar te delen begonnen ze te bouwen, te bouwen aan hun prachtige leven samen. Er werd moeite en energie gestoken in hun carrière, ze kochten na lang wikken en wegen een prachtig huis samen. Ze maakte het tot hun eigen paleis. Hun eerste barreltje werd al snel ingeruild voor een échte auto.

Het ging goed met de prins en de prinses, ze hadden zelfs het voorrecht om kinderen te krijgen. Hun geluk kon niet meer op.

Ze zijn nu een paar jaar samen en dat bouwen ging eigenlijk best wel lekker, tuurlijk waren er tegenslagen en liep het soms wat stroef, maar ze maakte zich geen zorgen. ’s Avonds zaten ze op de bank, keken elkaar aan en dachten “wat hebben we het toch goed samen”.

Het leven ging voor de wind, het huis werd netjes schoongemaakt en goed onderhouden. Ook de auto ging altijd netjes naar de APK, regelmatig even door de wasstraat, jaarlijks onderhoud.

De kinderen gingen naar het consultatiebureau voor de reguliere checks en via het kinderdagverblijf naar de basisschool. Regelmatig hadden ze gesprekken over de ontwikkeling van de kinderen. Hoe snel ze al een beetje konden lezen en rekenen. Hoe mooi was het om te zien; die prachtige ontwikkeling! Het was zo’n kleine baby en je knippert met je ogen en… wat gaat de tijd toch snel.

En dan, vanuit het niets, is het over. De koek is op. De energie is eruit. Het leven lacht niet meer naar ze. De prachtige prinses is geworden tot een pinnige koningin en de stoere prins tot een halfslachtige koning. Zo zien ze zichzelf niet, maar elkaar wel.

Is de roze bril stuk? Was het altijd al zo en vallen nu de schellen van hun ogen?

Wat is er gebeurd? Al die jaren hadden ze het toch zo goed samen?

Net als met een huis kan je veel onderhoud prima zelf doen, maar hoe fijn is het als je soms wat hulp krijgt van vrienden? Of voor de lastigere klussen een professional?

Alles wat je koestert heeft onderhoud nodig.

Er zijn in jouw omgeving ongetwijfeld mensen die in scheiding liggen of hebben gelegen. Een jaar voor hun scheiding hadden ze waarschijnlijk nog geen vermoeden. Met terugwerkende kracht kunnen ze de patronen wel zien, maar op dat moment hoogst waarschijnlijk niet.

Hoe waardevol is het om dat voor te blijven of sterker nog: hoe mooi zou het zijn als je in een relatie zit waarin er écht ruimte is voor jou als persoon en waarbij je je diep verbonden voelt met je partner?

 • Wil jij van 0-2 achterstand naar 5-2 voorstand?
  • Of van 5-2 naar 8-2 voorstand? 🙂
 • Wil jij in een relatie zitten waar je je diep(er) verbonden voelt met je partner?
 • Durf je de stap te zetten en 4 avonden te investeren in de belangrijkste relatie in je leven?
 • Wist je dat…. Met name mannen dit spannend vinden en ‘onnodig’ (maar eigenlijk gewoon niet zo goed durven):
  • Ben jij die man die zich kwetsbaar durft op te stellen? En durft te investeren juist als het spannend is?

Neem gerust contact op voor vragen of een vrijblijvende kennismaking.

Paul Dijk

WhatsApp 06 119 06 827

contact@toreveal.nl

 • Tijdsinvestering: 4 avonden
 • Locatie: Gelreweg Harderwijk of online
 • Kosten: € 395,-

Eerdere reacties:

“Het zet je in beweging”

“Geeft praktische handvatten en is motiverend”

“Paul brengt het rustig en neemt ons echt mee in ons proces”

“Mijn vriendinnen zijn jaloers. Ze zouden willen dat hun man zoiets ook zou durven”

“We zijn de afgelopen periode echt dichterbij elkaar gekomen”

“Ik heb ook veel over mezelf geleerd in dit programma”

“Het belangrijkste wat je voor je kind kan doen is van je partner houden.”

Steven Covey