Collegiale coaching

Collegiale coaching staat voor: Samen optrekken om resultaten waar te maken. Ruimte maken voor constructieve patronen en afrekenen met destructieve patronen.

Waarom beoordelingen en functioneringsgesprekken niet werken? Omdat ze niet faciliteren in het veranderproces en omdat ze hiërarchisch zijn. Veranderen terwijl de omstandigheden grotendeels gelijk blijven is een serieuze uitdaging. Een uitdaging met vallen en opstaan. Collegiale coaching ondersteunt in dit proces.

Collegiale coaching faciliteert het proces van idee naar de praktijk. Geen bla bla, maar handen opstropen en samen aan de bak.

Je wordt gefaciliteerd om samen met de mensen waar je het meeste mee te maken hebt, je directe collega’s, de trajecten op te pakken. Geen papieren exercitie, maar de koe bij de horens vatten en de mouwen opstropen. Geen ruimte om er omheen te draaien <= Waarschuwing!

Willen jullie écht werk maken van je persoonlijke ontwikkeling? Wil je dat het team meer autonoom gaat functioneren? Dat de feedback cultuur zich verder ontwikkelt? Wil je dat persoonlijke doelstellingen niet alleen op het HR formulier gezet worden maar ook echt tot bloei komen in de praktijk?

Dan is dit programma voor jullie!

Dit programma is niet voor:

zombies (mensen die willen blijven doen wat ze altijd al deden)

droeftoeters (mensen waarbij het glas altijd half leeg is)

angsthazen (mensen die niet durven te veranderen)

Dit programma is wél voor:

bruistabletten (mensen die durven te bruisen)

waaghalzen (mensen die hun angst in de ogen durven kijken)

trekdieren (mensen die doorpakken als het zwaar wordt en samen willen optrekken)

Meer weten?

Bel: 06 119 06 827

Mail: paul@toreveal.nl